AFAS Open

Op de jaarlijkse klantendag AFAS Open zijn er veel nieuwe functionaliteiten gepresenteerd, die van invloed zijn op onze dagelijkse werkzaamheden.  ​

Profit 1

Een van de grootste verandering van AFAS Software is de nieuwe versie van Profit. Deze software werkt intuïtiever en is gericht op gebruiksgemak waardoor je sneller kan navigeren. Profit 1 heeft een rustige uitstraling rustig en blijft herkenbaar, wat wel zo prettig is als je er al jaren mee werkt. Een leuke toevoeging is de mogelijkheid om een donkere modus in te schakelen. Binnenkort kan je zelf ontdekken welke transformatie Profit heeft ondergaan.

AI

Eind dit jaar kan je gebruik maken van AI binnen de beveiligde omgeving van AFAS. Hierdoor stel je straks geen vragen meer via de AFAS-help maar aan AI. Naast een antwoord krijg je ook alle brondata, zodat je snel kan achterhalen waar de informatie vandaan komt.

Autorisatie Dashboard

Wat ook een handige tool die binnenkort beschikbaar zal zijn, is een nieuwe autorisatie dashboard. In dit dashboard kan je gegevens van verschillende functiegroepen en profielen vergelijken. Het dashboard werkt dynamisch, zodat jij straks je eigen dashboard kan samenstellen en KPI’s kunt maken. Je kan bijvoorbeeld zien hoeveel percentage er geautomatiseerd is per groep of rol. Zo kan jij in één oogopslag zien waar nog werk aan de winkel is. Profit blijft de bron waar je je gegevens beheert, het dashboard toont jou de relevante gegevens.

Agenda

AFAS krijgt een naadloze integratie met onder andere de Outlook-agenda. Dit is super handig omdat je op deze manier al je gegevens van ERP kan plannen in je reguliere agenda. Dit zorgt ervoor zorgen dat je nog efficiënter en productiever kan werken. In de agenda kan je gemakkelijk meerdere agenda’s tegelijkertijd bekijken waardoor je snel kan zien of je iets met je collega’s kan inplannen. Wij zijn hier erg enthousiast over! 

AFAS SB +

Met de AFAS SB+ kan je inkomende facturen en bonnen automatisch verwerken. Zo hoeft geen data meer over te tikken. Ontvang je een factuur van een nieuwe crediteur? De OCR-software scant het document opzoek naar aanknopingspunten, waaronder KvK-gegevens. Hierdoor staat alle relevante informatie klaar bij het toevoegen van een nieuwe crediteur en houdt jij tijd over voor wat er echt toe doet.

itypical_banner_diensten

Subsidie aanvraag

Subsidies verstekken aan maatschappelijke doeleinden is een kostbaar en waardevol traject die de ontwikkeling van de wetenschap stimuleert en een steun is voor burgers.  

Het aanvraag proces goed inrichten kan een zinvolle bijdrage zijn voor een waardevol einddoel. Bij Parkinson hebben wij dit met succes ingericht, dit heeft enorm veel waarde voor hun aanvraag proces. Dit heeft erin geresulteerd dat zij inzicht hebben in de voortgang van hun proces. 

Data koppeling

De meeste processen in jouw organisatie hebben verband met elkaar. Al deze processen genereren data. Dit leg je het liefst in één systeem zodat je vanuit een actuele database je processen kan aansturen.  

Met trost kunnen wij jullie vermelden dat wij data koppelingen aanbieden. Dat betekent dat wij op een veilige manier data kunnen uitwisselen. Wij onderhouden de werking van de data koppelingen zodat jij verzekerd bent van een actuele database. 

Mocht je nou interesse hebben naar de mogelijkheden hiervan neem dan contact met Richard zodat we je verder kunnen helpen.  

I AM TAO

Om nieuwe ideeën uit te werken wij met de methode I AM TAO. Dit is een methodiek die ervoor zorgt dat je elk idee of doel volgens een vast planningsmodel vormgeeft. I AM TAO kan je overal inzetten en zorgt ervoor dat je je energie en tijd inzet op de plekken waar jij verwacht wordt en iets kan bijdragen. Zo zit je dus niet meer bij een vergadering waarvan je je afvraagt waarom je daar überhaupt moet zijn.  

Door je focus en energie te leggen op plezierig, zinvol en goed werk kom je in een positieve flow terecht. Zit het even tegen? Probeer je dan te richten op hetgeen waar je invloed op hebt. Zie obstakels als een uitdaging of leerproces. Dat is beter dan je tijd te verdoen in een meeting waar je toch niks kan komen brengen. 

Disclaimer   |  Privacy  | © 2023 Gerealiseerd door: iTypical en Annemarie Schutte