Vanuit onze passie zorgen wij dat jouw werk steeds mooier wordt.

Werken vanuit passie. Of we nu een applicatie optimaliseren, onze kijk op ICT met je delen of gewoon samen met jou een proces verbeteren.

Organisaties van nu hebben behoefte aan communicatie, samenwerking en betrokkenheid over de grenzen van afdelingen heen. Vanuit onze passie en expertise staan wij naast je om samen deze uitdagingen aan te gaan.

Hoe is iTypical ontstaan?

In 2012 is Rob begonnen met iTypical. Als zelfstandig AFAS Expert heeft hij bij veel klanten zijn expertise kunnen gebruiken en onvergetelijke ervaringen opgedaan. De drive van Rob was echter groter en daarom is in 2020 het roer om gegaan.
ITypical moest meer worden, door het samenstellen van een hecht team waarin kennis en levenservaring de basis vormen voor plezierig werk.


En dat is wat we aan mensen willen doorgeven.
Goed, zinvol en plezierig werk zodat je een positieve impact hebt op het werkplezier van de mensen waar je het voor doet.

AFAS consultancy

Waar staan wij voor?

Bij iTypical werken we vanuit de waarden plezierig, zinvol en goed werken. Wij geloven dat deze waarden bijdragen aan het leveren van mooi werk en dat dit een positieve impact heeft op je omgeving, samenwerking en werkplezier. Wij geloven erin dat deze benadering van werken ons elke dag helpt om samen mooie dingen te bereiken.

Mooi werk staat voor het creëren van een wauw-effect zodat de ander zijn werk goed kan uitvoeren. Dit betekent ook dat je open staat voor verbetering en bereid bent om te leren van jezelf. Wanneer je je deze kernwaarden eigen maakt zal dit een positieve impact hebben op de ander en je omgeving. Je levert niet alleen goed werk, maar ook zinvol werk.

Onze missie is om mooi, goed en zinvol werk te leveren zodat dit een positieve impact heeft op jouw werkplezier.

Waar staan wij voor?

Anderen leren om ontspannen, productief en effectief te werken op basis van balans en dagelijks gestelde prioriteiten. Wij werken vanuit energie en vitaliteit, waar creatieve en effectieve communicatiemiddelen worden ingezet om zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren. Persoonlijkheid en betrokkenheid betekenen veel voor ons. Door onze kennis en middelen te bundelen kunnen onze klanten zich verder ontwikkelen. Wij passen de methode van Getting thingsdone en Holacracy toe. 

Ons team

Robbin Vording

AFAS Consultant

support@itypical.nl

Rob de Jong

Eindverantwoordelijke

Richard de Jong

AFAS Consultant

support@itypical.nl

Emma de Jong

Marketing en Communicatie

Nadja Sanderman

Product owner

support@itypical.nl

Bernard Weijel

Functioneel Beheerder

Word jij ons nieuwste teamlid?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

We gaan graag met jou in gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen. Dit kan op verschillende manieren. Zo brengen we jouw organistatie verder.

We willen jou graag ontmoeten!

We gaan graag met jou in gesprek over wat we voor jou kunnen betekenen. Dit kan op verschillende manieren. Zo brengen we jouw organistatie verder.

Onze samenwerkingspartners