Vacature Medior AFAS Consultant

Wij hebben plek voor een business consultant in Enschede voor 32 uur. Of je nog niet eerder met AFAS gewerkt hebt of juist al wat vlieguren op je naam hebt staan, bij iTypical krijg je de ruimte om je IT-talenten te laten groeien.

€ 2.500 tot € 3.500  •  Hybride werken  •  Enschede  •  32 uur (full-time betaald)  

itypical_werken_bij

Je werkdag

Stap binnen bij iTypical in Enschede, waar jouw nieuwe avontuur als AFAS business consultant begint. Je start de dag met een frisse duik in diverse projecten. Dit doe je op maandag op kantoor in Enschede, de overige dagen ben je vrij om je uren passend bij jouw privéleven (en de wensen van de klant) in te delen.

Organisaties komen bij iTypical met een hulpvraag en jij zorgt voor een goede oplossing. Je brengt de bedrijfsprocessen in kaart, de huidige AFAS inrichting, de wensen en de problemen. Wanneer echt alles helder is, ga je aan de slag met de oplossing. Vervolgens zet je de werkzaamheden uit bij je collega’s, managet het project en begeleidt de klant gedurende het hele project. 

Nog geen ervaring met AFAS? Geen probleem! Het is goed te leren als je affiniteit hebt met IT en goed procesmatig kan denken. Daarnaast sta je er bij iTypical nooit alleen voor. Je komt terecht in een hecht team van échte AFAS professionals waar veel ruimte is om van elkaar te leren. 

Je ..

Ervaring? Ervaring of kennis van AFAS is niet nodig. Wat je nog niet weet, kun je hier leren. Wat wij wel zoeken? Je hebt de ambitie om met ons mee te groeien, te bouwen en al doende alles van AFAS te leren.

Opleiding? HBO werk- en denkniveau. De richting maakt niet uit, affiniteit met IT en bedrijfsprocessen is wel gewenst. 

Beschikbaarheid? 32 uur is een fulltime werkweek bij iTypical (en ja, je krijgt ook fulltime betaald). We zoeken iemand voor 32 uur, maar minder uren werken is ook bespreekbaar.

Dit krijg jij

Salaris. Afhankelijk van ervaring bieden we je een salaris tussen € 2.500 en € 3.500 bruto per maand (op basis van 32 uur). Daarnaast ontvang je een 13e maand en een winstdeling. 

Meteen een vast contract. Bevalt de samenwerking goed? Dan krijg je na 3 maanden direct een vast contract, want we gaan voor de lange termijn! 

Hybride werken. Maandag is het team op kantoor in Enschede, verder ben je vrij om je uren passend bij jouw privéleven (en de wensen van jouw klanten) in te delen.

Inspirerende werkomgeving. Werk je op kantoor? Wij bieden een inspirerende werkomgeving in de dynamische wijk Roombeek in Enschede. Wil je het kantoor even uit? Ontspan dan op het dakterras met een adembenemend uitzicht over de stad.

Opleidingsbudget. Er is genoeg ruimte voor trainingen, cursussen en begeleiding om je te ontwikkelen. Je opleidingsbudget kan je ook inzetten voor andere opleidingen en cursussen buiten je eigen vakgebied.

Sporten onder werktijd. Elke maandag om 15:45 sporten we samen. Gewoon onder werktijd, want vitaliteit staat hoog in het vaandel bij iTypical.

Solliciteer!

Zie jij jezelf al werken bij iTypical? Kom koffie drinken in Enschede! Maak kennis met je toekomstige collega’s en hoor alles over de kansen bij iTypical en ons team.